I rzuciłem sobie okiem na allegro, zeby porownac ceny, a tu pisze ze ni zaleca sie picia kofeiny przy kreatynie. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?? Bo ciezko mi bedzie zrezygnowac z paru kubkow czarnej dziennie, ale jak trzeba bedzie no to mowi sie trudno :/
_________________ I am addicted. I've collected footsteps before dawn. Seen places i never knew existed. Run to the moon and back. Obeyed the voice in my head. Let music carry me when I couldn't. Raced against yesterday. Let the world be my witness. I am addicted.
Gawlo Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Gru 2007 Posty: 172 Skąd: Z Domu
Wysłany: 2008-10-03, 19:03
Staraj sie jak najmocniej ograniczyc kawke na cyklu.Kreata z Kaizena jest ok tez chyba kupie na dniach.
Ta, dzisiaj probowalem odstawic kawe i rano nieprzytomny bylem :/ Zostane chyba przy porannej kawce, ale po południu odstawie, zeby przy treningu nie pic.
_________________ I am addicted. I've collected footsteps before dawn. Seen places i never knew existed. Run to the moon and back. Obeyed the voice in my head. Let music carry me when I couldn't. Raced against yesterday. Let the world be my witness. I am addicted.
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2008-10-18, 11:34
Z tą kofeiną jest różnie, na jednego działa bardziej na innego mniej, sprawdź na sobie, słyszałem że można połączyc kretę z kofeiną, tylko taką w proszku, czyściutką kupowaną w aptece
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.
Jak na razie kupilem sobie tauryne, zobaczymy jak to bedzie. A kawe to max jedna na uczelni, jak najdalej od godzin brania krety. A i jak wczoraj wziolem i capsa tauryny przed treningiem sw to mysalem ze mi na poczatki pikawa wyskoczy - nie miejcie takich glupich pomyslow jak ja. Co do krety to z kumplem gadalem ktory pil od h w cyklu kay bo to byla sesja na uczelni i mial ladne wyniki, tyle ze chlopak ma zajebiste predyspozycje.