Wysłany: 2009-04-09, 12:20
To w jajkach, serach i we wszystkim co jest bialko sa sterydy xD Ale ustalilem, ze zamiast ziemniakow do obiadu bede mial ryz, zapewnione banany we wtorki, czwartki i soboty, zamiast zwyklego pieczywa to ten ciemny chleb, nie bede jadl zadnych fast foodow i nie bede pil gazowanych napojow tylko wode mineralna albo jakies soki. No i przezucilem sie na FBW 5x5 to chyba bedzie dobre?
Moja starsza ma bzika na punkcie odchudzania. Zamiast pobieagc czy cos to nic nie zre i sie dziwi, ze jej bebzon wisi. Pokazalem jej te bialka w necie a obok rubryke ze spalaczami tluszczu. Poczytala i uwaza, ze dla ludzi i nic nie zrobi zlego :D gdybym zapewne o bebzonach nie pokazal to nie zmienilaby zdania.
Killu, pokaz mamusce, ze wszystkie rzeczy, ktore sie tam znajduja (na oficjalnych stronach) sa czasem dostepne w aptece i to nic innego jak uzupelnianie brakow diety itp. Ja jeszcze powiedzialem swojej, ze te magnezy w tabletkach co wcina itp to opiera sie na tym samym.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-04-09, 18:15
Panowie bez OFFTOP'u.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Wysłany: 2009-04-09, 19:52
Teo podeslij, porownam sobie i na ktorys sie zdecyduje. Z gory dzieki ;) A i moze ktos polecic plan na rzezbe, realizowany 3 dni w tygodniu (o ile taki istanieje)?
powtórzenia w seriach rozkładają sie w przedziale 8-10 powtórzeń.
tym planem mozna tez robic 4 serie podciagania na drazku, a martwy ciag dac na koniec <4s> i w tym wypadku wywalic wznosy barkow. mozna tez zrezygnowac z wyciskania na skosie i zamiast tego dac 4 serie wyciskania na plasko.
na poczatku powyzszy plan swietnie spelnial swoje zadanie, ale teraz go troche zmodyfikowalem, skróciłem i jest znacznie lepiej. to juz kwestia organizmu co komu da lepsze efekty
pozdro 600.!
PS. plan jest mojego autorstwa, wiec nie jest wolny od błędów. mozna go swobodnie modyfikowac wg wlasnych potrzeb lub mozliwosci. nie biore odpowiedzialnosci za eewntualne braki przyrostów
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-04-13, 09:27
Teo napisał/a:
na poczatku powyzszy plan swietnie spelnial swoje zadanie, ale teraz go troche zmodyfikowalem
po jakim czasie zacząłeś zauważać efekty?
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC