nawet gdyby zaczoł z kreatyna to by tyle nie weszło, na poczatku by byly efekty a pozniej jak kreatyne przestanie dzialac to nie ma takich efektow. Powiedzmy ze byl na cyklu trwajacym 6 tygodni, to kreata w mase szla przez jakies pierwsze 5 tygodni, a tygodniowo centa to raczej nie zrobisz
nie wiem jakim cudem ale ze mna tak było..
nie wiem jakbym mogł wam to udowodnic...
nie mam pomysłu...
w sumie nie musze..
ale jeszcze pomyslicie ze okłamuje was...
ale tak naprawde było...
i koniec..
tylko że ja w ciągu 50 dni[cyklu]zjadłem 500 tabletek kreatyny,czyli 10 tabl dziennie...
dalej uważasz ,że to nie możliwe?
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2008-01-05, 23:03
Wchłonąłeś 10g max resztę spuściłeś w klopie po 5 tygodniu cyklu 100% kreatyny jaką żresz spuszczasz z wodą a potem ci w nerach zostaje w 80%tego co wpieprzysz...ergo nie ma takich przyrostów na krecie, chyba że perfekt opanowaną masz autosugestię...
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.
A powiedzcie cos o moich przemyśleniach?? Jeśli by brać kreatyne + hmb czy nadal będą spadki. HMB w pewnym stopniu zapobiega spadkom. A co z siłą eksplozywną i wytrzymałościa po kreatynie??
_________________ RAP do wstępnych negocjacji - pięści do dalszych, i to wystarczy. Gdy siła argumentu się skończyła pozostaje tylko siła.....