odzywki bierze cały czas wiadomo kreaty nie. Za kulturystyke biora sie ludzie z kasa(taka prawda ze jak ktos chce cos w tym sporcie osiagnac to bez kasy moze o tym pomarzyc) i maja taka diete, i odzywki tak dopasowane, ze spadki wiesz.....
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2008-01-29, 19:14
kulturysci kreatyny nie biora bo jest za slaba biora stacki kreatynowe, pro hormony, strzaly i te sprawy:D ale np kumpel sie przygotowywuje do zawodow to bierze nitrobolon do tego witaminy i odchudzanie caly czas:D(rzezba to podstawa) zawody beda w marcu jak znajde zdjecia... to wrzuce
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Wysłany: 2008-01-30, 21:24
MasterKillowi chodziło chyba o tego jego kumpla.
MasterKill napisał/a:
ale np kumpel sie przygotowywuje do zawodow to bierze nitrobolon do tego witaminy i odchudzanie caly czas:D(rzezba to podstawa) zawody beda w marcu jak znajde zdjecia... to wrzuce
jak jest temacik o kreatynie to zapytam żeby bajzlu nie robić na forum. do rzeczy
co sądzicie o łączeniu mono + jabłko krety?? napiszcie swoje opinie. może ktoś robił tak?
jak jest temacik o kreatynie to zapytam żeby bajzlu nie robić na forum. do rzeczy
co sądzicie o łączeniu mono + jabłko krety?? napiszcie swoje opinie. może ktoś robił tak?
jak napisał Kamasx lepiej łączyć mono ze stackiem, jako, że dobre stacki to różne rodzaje mono + jabłczan + bonusy ;]
_________________ K-1 World Max 2003 & 2008 Champion
poryło mi się w bani już powinno się brać mono -> jabłczan -> stacki tak?? czyli jak połączę mono z jabłczanem to powinno wyjść coś słabszego od stacka, bo ze stackami poczekam jeszcze, dopuki mnie normalna kreta bedzie ruszać.