Witam. Jestem tu pierwszy raz i to jest mój pierwszy post, więc do rzeczy. Mój kumpel nie ma internetu, to pytam za niego.
Jemu zależy na większych mięśniach i większej siły, ale bez żadnej większej masy czy tkanki tłuszczowej. Najgorzej w bicepsie ma 29,5 , a najlepiej (po treningu) 32 cm. Jak widać poniżej, kumpel niedługo jak Bruce Lee, a na pompowany nie chce być, a jakieś witaminy do treningu by mu się przydały. Ktoś poleca produkt? Proszę o odpowiedź.
Odpowiedź udzielona, brak zdjęcia.
___Massaj!
Ostatnio zmieniony przez ___Massaj! 2011-05-14, 14:35, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2011-05-13, 19:12
michal_5_fcb napisał/a:
Tak się nie da.
Oczywiście,że się da ponieważ na masę to jest dieta,zobacz np. dwuboistów.
___Massaj! napisał/a:
Jemu zależy na większych mięśniach
Większe mięśnie=większa masa mięśniowa.
___Massaj! napisał/a:
ale bez żadnej większej masy
więc ?
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Może tę "większą masę" interpretuje jako zalanie jakiekolwiek, masę tłuszczową. Oczywiście, że da się zwiększyć objętość mięśni i siłę bez wbicia masy i wycinki, sam jestem tego dobrym przykładem, właściwie byłem ;)
Po prostu niech robi typowy trening na rzeźbę, a w międzyczasie na pewno coś podleci do przodu. Będzie szło bardzo wolno, ale uzyska to o co jemu chodziło. Prostszą drogąo oczywiście jest masowanie, a potem wycinka, no ale jak tego nie chce to co jemu zostaje? Niech ćwiczy dalej tak jak dotychczas. Myślę, że jakaś kreeatynka mogłaby kolegę wspomóc. Nie wiem czy to ten alkohol czy po prostu coś dziwnego zrobiłeś jemu z głową ;) pozdrawiam!