Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Monohydrat i nox :)
Autor Wiadomość
Edi

Wysłany: 2009-07-01, 20:47   Monohydrat i nox :)

Mam w szafce HI-TEC Creatine Powder 500g no i Nox xplode,chcę zrobić pierwszy cykl monohydratem,mam 18 lat i 9miechow stazu,jaki czas pozniej moglbym zrobic cykl na xplodzie?

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2009-07-01, 22:15   

Przerwa pomiędzy cyklami równa się czasowi cyklu przeprowadzonego czyli np. czas cyklu=6 tygodni; czas przerwy również tyle wynosi. Oczywiście jest to pewien schemat; od którego następują pewne odstępstwa.

Na drugi cykl zrezygnowałbym z Xplode, a powtórzył suplementacje monohydratem.

"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer

Edi

Wysłany: 2009-07-01, 22:58   

Lucjusz1992 napisał/a:
Na drugi cykl zrezygnowałbym z Xplode, a powtórzył suplementacje monohydratem.

A to czemu??

Lucjusz1992, i ile mogę cykli na kreatynie zrobić max ? i czy np. 1 w ciągu roku wystarczy? Bo w tym się nie łapię.

A tak mam jeszcze pytanko co by się stało jeśli bym xploda wziął na 1 cykl?
Miałby takie samo działanie jak monohydrat,a jak nie to czy dużo gorsze,bo cena jest znacząca za tego xploda.

Spetz 
JJ/Sanda

Wysłany: 2009-07-02, 08:11   

Możesz zrobić więcej cykli, ale tak jak napisał Lucjusz, musi być pomiędzy nimi co najmniej kilka tygodni przerwy.
Co do samego no-xplode to ciężko zrobić na nim samym cykl - ponieważ zawiera on znikome ilości kreatyny, a jego zadaniem jest pobudzenie na treningu oraz pompa. W tym wypadku najlepiej połączyć no-xplode z jakimś stackiem kreatynowym (może i być mono, ale stack lepszy), żeby przyniosło to dobre rezultaty.
Ja na Twoim miejscu zrobiłbym tak:
najpierw ten cykl na mono, później przerwa, i jeżeli musisz wykorzystać produkt BSN to dokupić jakiś dobry stack (np. Universal Storm, jest dużo możliwości) i zrobić cykl:
no-xplode + stack.

Edi

Wysłany: 2009-07-02, 17:33   

Tzn a ten xplode to jakiś szit? Bo 200zł wywaliłem,bo on niby z jakiegoś iraku czy gdzieś tam.

Spetz 
JJ/Sanda

Wysłany: 2009-07-02, 18:00   

No-xplode to produkt bardzo dobry i bardzo chwalony, jeden z czołowych produktów służących do przed-treningowego "napompowania". Ale nie ma sensu stosować go osobno, no chyba, że chcesz mieć satysfakcję z samego treningu, ale na dłuższą metę praktycznie nic poza tym.

Edi

Wysłany: 2009-07-02, 20:00   

Spetz, aha czyli nie straciłem...

Tzn. Jak zrobić cykl na początku na monohydracie zrobię,a potem ile czasu mam odpocząć,żeby zrobić na noxie i stacku kreatynowym?'

Chodzi mi o to ile max czasu mam odpocząć od kreatyny,a ile minimum...Żeby żadna krzywda mi się nie stała :lol:

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2009-07-03, 07:09   

Standardowo przyjmuje się wartości dla przerwy między cyklami od 6 do 9 tygodni.

Cytat:
A to czemu??

Jeżeli poczujesz "niesamowite" przyrosty po cyklu na monohydracie, można powtórzyć taki zabieg (oczywiście będzie on trochę słabszy). Jest to rozwiązanie bardziej ekonomiczne.

Alan Shearer

Edi

Wysłany: 2009-07-03, 13:02   

Lucjusz1992 napisał/a:
bardziej ekonomiczne.

hmm,ale na stacku+nox będzie efektywniejsze?

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2009-07-03, 22:39   

Wróżką nie jestem; ale zazwyczaj przyjmuje się, że tak.

Alan Shearer

Edi

Wysłany: 2009-07-03, 22:58   

Zapraszam was http://forum.fight-club.p...t2818.htm#35000 tutaj i dzięki za pomoc w tym temacie.

Odpowiedz do tematu