Jest to mój pierwszy post więc serdecznie witam wszystkich.
Słuchajcie taka sprawa.
W Poniedziałek, Środę i Piątek ćwiczę siłownie - okres - wcześniej 10 miesięcy, miesiąc przerwy i teraz około 4 miesiące. Dieta jest dla 70 KG.
We wtorek i Czwartek - Muay thai - okres równe 2 miechy.
Kreatynka jest dosc tania w porównaniu do innych supli wiec jedz codziennie po 10 g niema co sie bawic
Dobrze jest przed treningowo do tego wrzucic Bcaa to bedzie lepsza regeneracja i moc
Możesz tez zakupic Carbo albo inne vitargo zeby popic mono ale dawke wieczorną prostych bym sobie odpuscił
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Bierz sobie tą kreatynke zawsze nadczo przed śniadaniem, przed treningiem oraz po treningu, ja jak i moi koledzy z muaya tak robimy :) i jest ok ;) jest siła i widać efekty ;] i nie opieprzaj się na treningach ! ;) hehe ;] pozdrowienia. Tak jak pisze nightmare, ja nawet wczoraj sie dowiadywałem o kreatynie i też mi doradził typ z witaminshop że ją można brać 3-4 razy dziennie nawet, w odróżnieniu od innych suplementów.
_________________ --<[(Muay Thai)]>-- "Rany się goją... Umiejętności pozostają"
Ostatnio zmieniony przez MuayThai Fight 2011-11-06, 19:17, w całości zmieniany 1 raz