Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2009-05-25, 21:15
kreatyna w kazdej postaci dobrze robi na sile. ja bralem krete tylko z olimpu <mono i jablko (jestem w 5 tygodniu cyklu)> i dzialaly wg mnie bardzo dobrze. z tymi ktore wymieniles nie mialem stycznosci, wiec nie moge nic powiedziec. elo.!
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-05-25, 21:54
Creatine Powder & Capsules- Szczerze; nie polecam! Cenowo nie szokuje, a jakościowo odpycha! Smak; Skład; Działanie poniżej średniej.
TRICREATINE malate Pro- brak jakiejkolwiek styczności z owym produktem.
Crea-Alka BUFF- styczności brak; lecz składowo nic nadzwyczajnego.
Podsumowując: Najwidoczniej ciągnie cię do niskiej ceny jak to u Activlab'a bywa (lecz jakościowo bywa BARDZO różnie). Z wyżej wymienionych żaden z nich nie jest super interesujący.
A może jakbyś udzielił informacji co do stażu na siłowni oraz przebytych cyklów (oraz na czym były "budowane") moglibyśmy pomóc w efektywniejszy sposób.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2009-05-27, 15:52
viszor napisał/a:
aplodan z muscletech podobno zajeb*ście na siłe idzie
o, wlasnie, jak macie swoje inicjatywy odnośnie krety, to prosze podac nazwy i info. :p
staż, hmm, trenowałem na siłowni rok, oprócz tego kick - boxing, potem przestałem na siłkę chodzić, i kicka trenowałem. Teraz trenuje BJJ, na sekcji dużo osób pije odżywki przed treningiem(nie wiem czemu nie rzygają :p ), i dodatkowo mam możliwość ćwiczyć w domu. Brałem kiedyś Gain Bolic 6000 , ale nie wiele to dało(żeby nie mówiąc, że nic :p )
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-05-28, 17:04
Jeżeli jedynym suplementem jaki wcześniej brałeś jest tylko i wyłącznie Gainer to zacznij od zwykłego monohydratu (firma Universal cechuje się doskonałymi produktami z tej kategorii) lub jabłczanu (Produkt firmy olimp lub Trec na pierwszy kontakt spisuje się Super). Przy pierwszej opcji oczywiście występuje efekt retencji wody w organizmie (lecz oczywiście skala owego problemu jest zależna od rodzaju treningów oraz diety) lecz jest bardziej ekonomiczna.
Gainer zapewne nie przyniósł oczekiwanych efektów z braku "trzymanej" diety. Bez prawidłowego odżywiania i stosowania owych odżywek jako uzupełnienia jej; często dochodzi jedynie do ubytku kasy w kieszeni.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Gainer zapewne nie przyniósł oczekiwanych efektów z braku "trzymanej" diety. Bez prawidłowego odżywiania i stosowania owych odżywek jako uzupełnienia jej; często dochodzi jedynie do ubytku kasy w kieszeni.
Święta prawda, niestety mogę to potwierdzić ponieważ sam tak robiłem jeszcze kilka lat temu. Bez diety ani rusz...
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.