master96
Wysłany: 2008-07-06, 14:35 Natural
Mam pytanie co brać naturalnego jak ćwiczę sobie czasem mam na myśli jogurt czy białko surowe czy coś bo wiem że tak mój kumpel robi i widać efekty po nim i jestem ciekawy co można brać takiego czysto naturalnego
master96, uloz diete tak zebys mial nadwyzke kaloryczna to beda efekty
zasada jest prosta
nadwyżka kaloryczna =tyjesz
niedobór kalorii=chudniesz
zaleznie od tego co chcesz osiągnąc to taką diete układasz.
Wysłany: 2008-07-07, 16:43
Powiem wam że nigdy się za to nie zabierałem to nie wiem jak mam się do tego wziąść co powinno się znaleźć w owej diecie także może wy może byście pomogli mi ją ułożyć
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-08-19, 14:54
Vego napisał/a:
wymyślcie coś lepszego na porost masy jak umiecie
Przyrost . Jak dla mnie nie ma magicznego (naturalnego) środka na "przyrost" masy. Tylko porządna i "zdyscyplinowana" dieta przyniesie największe efekty.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
ja jem normalnie trzy posiłki dziennie + przed treningiem kogel-mogel i jogurt a po treningu ryż ugotowany z jakimś sosem albo jak mi sie chce to z kurakiem i jogurt