Ja próbowałem nitro boolon tę pierwszą wersje.. i szczerze mówiąc nie zauważyłem jakiś fenomenalnych obiecanych efektów, tego efektu pompy po tygodniu stosowania też już nie widziałem ;]
kup se lepiej jakiś dobry monohydracik, i jakies hmb do tego. lepiej na tym wyjdziesz.
stupropcentowo.jakies stacki lub inne polączenia kreatyny np z argininą narazie zostaw.
ja najlepsze efekty odczuwam po monohydracie.daje naprawde duzo.i taniej to wychodzi niz zabawa z jakimis innnymi suplementami.chociaz gdybym mial duzo kasy to bym sie z innymi bawil,ale tak nie jest ;-[
ja zaczelem brac Nitro bolon II jak mialem 15lat. efekt byl na max'a widoczny juz po 2 miesiacach po 6 dniowym treningu i jednym dniu odpoczynku, trzeba sie dostosowac do etykiety i miec dobra diete calodniowa i niejesc slodyczy. serdecznie polecam ten produkt a cena niejest wysoka tylko 59zl.
_________________ Kickboxing i MMA to moja pasja...