http://allegro.pl/item584...ezposredni.html
Co o tym myślicie?
Tanie, smaczne, dobrze sie rozpuszcza, ale czy ma to 80% bialka?
Z kreatyną zrobiłem 5kg w 2 tygi, tylko ze teraz cos przychamowalo, to norma?
Na innych forach łepki pisali ze jest to tuningowane przez Megabol.
Pytam żeby nie zbłądzić. Moze gdzieś są jakies wyniki badan czy cus, albo mial
juz ktos do czynienia z tym cudem i ze stara ostrowia to niech napisze co czuje. Ja niestety nie mam porównania. Joo
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-03-20, 16:22 Re: Nowa Ostrowia
Przemi napisał/a:
http://allegro.pl/item584763718_nowa_ostrowia_wpc_80_1800g_najtaniej_bezposredni.html
Co o tym myślicie?
Tanie, smaczne, dobrze sie rozpuszcza, ale czy ma to 80% bialka?
Z kreatyną zrobiłem 5kg w 2 tygi, tylko ze teraz cos przychamowalo, to norma?
W 80 g białka na 100 g produktu ciężko mi uwierzyć, przy produkcie z słowem: OSTROWIA w tytule. Ale, styczności z nią nie miałem więc nie krytykuje.
To, że zrobiłeś 5 kg, a potem przyrost wagi spowolnił się jest normalnym obrotem rzeczy, nie musisz się obawiać, że owe białko zaczyna wpływać negatywnie na twój organizm. Również, nie panikuj po odstawieniu kreatyny kiedy to nagle w bilansie końcowym wyjdzie, że przybyło ci ~3 lub 4 kg.
P.S Wyniki związane z przyjmowaniem kreatyny możesz "wzmocnić" poprzez stosowanie zbilansowanej diety (której zapewne nie posiadasz; bo tak wynika z twego postu).
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Tarkowy ja właśnie mam to nową ostrowie wanilia wchodzi jak woda, zaraz przyjdzie banan.
A chodzi mi o to czy megabol nie dojebał jakiegoś syfu. Bo jak tak to przerzucam się na starą.
Nie znam się na tym, ale gdzieś czytałem że do niektórych odżywek dodają koks żeby był lepszy efekt, albo czy zamiast 80% białka jest 40% a reszta to tłuszcz i węglowodany. Głównie to oto mi się rozchodzi. Ale takich rzeczy to pewnie się nie dowiem.
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2009-03-23, 17:25
megabol zaznacza, ze to produkt ostrowii, zeby zdobyc zaufanie klientow w koncu kazdy wie, ze bialko od ostrowii jest jednym z najlepszych. a wyrobienie dobrej pozycji wlasnej marki zajmuje baaaaaardzo dlugo.
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-03-23, 19:28
Teo napisał/a:
jednym z najlepszych.
Użyłbym raczej stwierdzenia: Jednym z Najtańszych . Bo skład jest ok, ale reszta stoi na bardzo niskim poziomie.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"