Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
NOX 4U
Autor Wiadomość
zachary 

Wysłany: 2009-02-02, 22:58   

chłopie ja mam 6 dni treningu i czuje ze to hardcore. w niedziele nie cwicz bo sie zajedziesz pozatym organizm i tak musi miec czas na zregenerowanie sie po siłowni co z planem 6 dniowym i tak daje za mało czasu. Niedziele se poprostu odpuść. posiedz z rodziną obejrzyj Familijne kino na polsacie, daj se na luz :D Poprostu...
Jeśli chodzi o tą kreatyne.... jesteś pewien ze nie białko? czy gainer które na mase są idealnymi suplami?
Jeśli kreatyne to monohydrat do tego ewentualnie Dextroze albo BCAA powinno byc odpowiednie ... A jak coś to sama kreta powinna wystarczyc

Ja mam ACTIVLAB'a i moze nie jest to jakas super firma ale w koncu kreatyna to kreatyna płacic za marke nie ma co moim zdaniem. i jest dobra 300 kapsułek powinno Ci starczyc... ;]

90lukass

Wysłany: 2009-02-03, 18:25   

Dzies bylem w sklepie zeby sie wiecej dowiedziec, ale facet jakis dziwny byl. czy to prawda ze jak sie bierze krete to trzeba w tym czasie brac bialko albo gainer? bo to mi sie wydaje dziwne

[ Dodano: 2009-02-03, 18:48 ]
co myslicie o tym?
http://www.sklepzodzywkam...products_id=570

zachary 

Wysłany: 2009-02-03, 21:41   

Dla tego faceta poprostu 3ba sprzedac. Kręcił wałka jest do dobre rozwiązanie ale nie obowiązkowe. na samej krecie powinno Ci ładnie pujść. jedyne co trzeba z kreatyną to pić dzienie od 3 do 5 litrów wody... No i dobra dietka albo choć tak jak ja robie pilnować tego co się szama ;]

90lukass

Wysłany: 2009-02-03, 22:49   

Dobra dzieki kupie CREA BOBM
http://www.sklepzodzywkam...products_id=570

Napisze o efektach jak skoncze cylk w tym temacie.

zachary 

Wysłany: 2009-02-03, 22:53   

Ciesze sie ze mogłem pomóc :D Nie pozostaje mi nic innego jak tylko zyczyc sukcesów w treningach ;]

P.S. Przemysl jeszcze jak bedziesz te treningi robił ...

90lukass

Wysłany: 2009-02-03, 23:04   

spoko zrobie mniej treningow sw i tak aby jeden dzien byl wolny.

sarcev

Wysłany: 2009-02-04, 22:40   

Ten CREA-BOMB to stak i w dodatku dosyć mocny napewno za mocny jak na 1-wszy cykl. Pierwszy cykl zrób z mono ewntulanie jak się boisz retencji wody to weż jabłko lub kre alkalyn. pozdro

90lukass

Wysłany: 2009-02-06, 18:54   

Właśnie się chyba o tym przekonałem.
Zacząłem wczoraj, tak jak mi mówili ze w przez 5 dni brać 3 razy dziennie po 5g, a potem 1 raz 5g.
Wiec wczoraj tak zrobiłem, dziś rano wstaje i mam biegunkę. ale wziąłem na pusty żołądek 5g; zjadłem i poszedłem do szkoły. po drodze dwa razy wymiotowałem wiec wróciłem do domu. i przespałem prawie cały dzień. do tego mam temperaturę 38,2 C.

Myślicie ze to ta kreatyna mi zaszkodziła czy coś innego?
Zrezygnuje z tego cyklu, bo nie chce se narobić kłopotów.

zachary 

Wysłany: 2009-02-07, 19:43   

hehe to mi sie wydaje ze moze byc poprostu zwykle przeziebienie... wez Rutinoscorbin i bedzie OK ;] nie słyszałem jeszcze o taki przypatku zeby ktoś od kreatyny miał gorączke ....

90lukass

Wysłany: 2009-02-07, 23:44   

he już mi przeszło, rano jak wstałem to już nie miałem gorączki i już się dobrze czuje.

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2009-02-08, 00:43   

znaczy sie odstaw prochy i po sprawie :-P

Odpowiedz do tematu