chłopie ja mam 6 dni treningu i czuje ze to hardcore. w niedziele nie cwicz bo sie zajedziesz pozatym organizm i tak musi miec czas na zregenerowanie sie po siłowni co z planem 6 dniowym i tak daje za mało czasu. Niedziele se poprostu odpuść. posiedz z rodziną obejrzyj Familijne kino na polsacie, daj se na luz :D Poprostu...
Jeśli chodzi o tą kreatyne.... jesteś pewien ze nie białko? czy gainer które na mase są idealnymi suplami?
Jeśli kreatyne to monohydrat do tego ewentualnie Dextroze albo BCAA powinno byc odpowiednie ... A jak coś to sama kreta powinna wystarczyc
Ja mam ACTIVLAB'a i moze nie jest to jakas super firma ale w koncu kreatyna to kreatyna płacic za marke nie ma co moim zdaniem. i jest dobra 300 kapsułek powinno Ci starczyc... ;]
_________________ "Satysfakcja jest chwilowa trwa moment bo za moment bedziesz chciał to zrobic jeszcze lepiej ziomek jeśli nie to nie rozwiniesz sie"
Dzies bylem w sklepie zeby sie wiecej dowiedziec, ale facet jakis dziwny byl. czy to prawda ze jak sie bierze krete to trzeba w tym czasie brac bialko albo gainer? bo to mi sie wydaje dziwne
Dla tego faceta poprostu 3ba sprzedac. Kręcił wałka jest do dobre rozwiązanie ale nie obowiązkowe. na samej krecie powinno Ci ładnie pujść. jedyne co trzeba z kreatyną to pić dzienie od 3 do 5 litrów wody... No i dobra dietka albo choć tak jak ja robie pilnować tego co się szama ;]
_________________ "Satysfakcja jest chwilowa trwa moment bo za moment bedziesz chciał to zrobic jeszcze lepiej ziomek jeśli nie to nie rozwiniesz sie"
Ten CREA-BOMB to stak i w dodatku dosyć mocny napewno za mocny jak na 1-wszy cykl. Pierwszy cykl zrób z mono ewntulanie jak się boisz retencji wody to weż jabłko lub kre alkalyn. pozdro
Właśnie się chyba o tym przekonałem.
Zacząłem wczoraj, tak jak mi mówili ze w przez 5 dni brać 3 razy dziennie po 5g, a potem 1 raz 5g.
Wiec wczoraj tak zrobiłem, dziś rano wstaje i mam biegunkę. ale wziąłem na pusty żołądek 5g; zjadłem i poszedłem do szkoły. po drodze dwa razy wymiotowałem wiec wróciłem do domu. i przespałem prawie cały dzień. do tego mam temperaturę 38,2 C.
Myślicie ze to ta kreatyna mi zaszkodziła czy coś innego?
Zrezygnuje z tego cyklu, bo nie chce se narobić kłopotów.
hehe to mi sie wydaje ze moze byc poprostu zwykle przeziebienie... wez Rutinoscorbin i bedzie OK ;] nie słyszałem jeszcze o taki przypatku zeby ktoś od kreatyny miał gorączke ....