to cos jak nitrobolon... Moim zdaniem szkoda kasy na taką odrzywe bo tylko pompuje Cię w czasie treningu niby to fajne jest ale po zakonczeniu kuracji tym cudem podejrzewam ze nie bedziesz mial za wielkich efektów treningowych. pozatym jak mój kumpel bral takie coś to jak wpadał na trening SW to przy stójce nie mógł skakac bo lydki nie wytrzymywały. może to bedzie jakiś korzystny wpływ. ale juz lepiej kup se bialko/gainer albo kreatyne.
_________________ "Satysfakcja jest chwilowa trwa moment bo za moment bedziesz chciał to zrobic jeszcze lepiej ziomek jeśli nie to nie rozwiniesz sie"
Skoro tak napisali..... wiesz zalezy co chcesz osiągnąc. ale ja jakoś do odzywek tego typu to nie jestem przekonany...Mój kolega z treningu nie byl zachwycony jak musiał skakac w stujce bo po prostu lydki mu puchły, siadały i nie mógł nic ... zrobisz jak chcesz ja bym Ci kreatyne polecił. podnosi wydolność i zalezy jak trenujesz ja narazie mam ponad pół 1 cyklu za sobą i zarobiłem 5kg masy i jestem zachwycony tym suplem. a takie pompowanie dla mnie jakaś taka lewizna... pozdro ;]
_________________ "Satysfakcja jest chwilowa trwa moment bo za moment bedziesz chciał to zrobic jeszcze lepiej ziomek jeśli nie to nie rozwiniesz sie"
mam treningi 5 razy w tygodniu. i juz na silke raczej nie znajde czasu, jak cos to tylko 2 razy w tyg. czy w takim przypadku mozna brac kreatyne? czy raczej nie?
a jak tak to ktora?
no nie ;p wtedy jakiegoś therm line nie mówie konkretnie o kretynie tylko chcem wiedziec co chce osiągnąc i wtedy szukamy suplementa pod ten cel. proste...
Chodzi mi o sile i mase. Kreatyna by pasowala tylko czy jest sens ja brac biorac pod uwage ze moge tylko 2 razy w tygodniu na silke isc bo mam duzo treningow sw
no własnie mamy problem z twoim planem w jak chcesz zrobic mase to wydaje mi sie ze bedziesz musiał wyluzować z SW. i zrobic z 3 razy w tyglu siłownie. np. poniedziałek srode i piątek/sobote zalezy jak by Ci pasowało
i wtedy wrzucic cykl kreatyny albo jeszcze lepiej jakiegoś białka czy gainera... pozdrooo ;]