dostalem od ziomka Super whey gainer ponad 1kg, Trec ZMA orginal 58 tabsow , Creatine mega caps 1250 ok 190 tabsow i Dyna-burn xtreme Ephedrina 55 tabsow... oplaca mi sie to brac bo chce nabrac masy a nie jest tego az tak duzo i na ile by mi to starczylo czasu ? mam 170cm 64kg wiec nie wiem jak z dawkowaniem.. prosze o krotki opis kazdego i jakie efekty po tym sa zaluzmy przez miesiac ?:D:D z gory dzieki :)
podaj wiek to po pierwsze. Po drugie plan treningowy w jakie dni co dokładnie ile itd. Efekty z czy bez odzywek dużo się nie różnią bo tylko ciężka praca na siłce je daje a odzywki nie nauczą Cię sumienności zapału i myślenia jak ćwiczyć kiedy ćwiczyć co jeść itd. i efekty są także zależne od Twojej genetyki.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
prosze o krotki opis kazdego i jakie efekty po tym sa zaluzmy przez miesiac ?
krótki opis znajdziesz na stronach producenta, ew. TUTAJ
one_love napisał/a:
oplaca mi sie to brac bo chce nabrac masy a nie jest tego az tak duzo i na ile by mi to starczylo czasu ?
z mojego skromnego punktu widzenia, powiem, że ci się za bardzo nie opłaci, jeśli nie masz odpowiedniej diety, odpowiedniego planu no i regeneracji
niczego nie osiągniesz wcinając chemię, zawsze ci młodzi myślą, że tymi prochami cuda zrobią, tylko producent będzie się cieszył i "siano" liczył
a starczy ci tego na 2-4tyg, zależnie od dawek, jak chcesz coś lepiej osiągnąć to i dawki powinny być końskie, no nie tak samo jak sterydy się bierze, tylko końskie dawki dadzą pożądany rezultat
a po za tym zainwestuje w ryż/kurczaka/makaron/warzywa - to podstawa
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Po tym jak on to napisał wnioskuje, że jakiś napaleniec i obojetnie co mu nie doradzimy, sprobuje ;) Ja bym dal sobie spokoj i cwiczyl dalej poki co na sucho.
jem takie rzeczy i chodzi mi zeby mi to na maj wysztarczylo w czerwcu kupie sobie tylko gainera i kreatyne systematyka w cwiczeniach jest od wrzesnia przytylem na sucho 13kg zdeka malo ;]
jem takie rzeczy i chodzi mi zeby mi to na maj wysztarczylo w czerwcu kupie sobie tylko gainera i kreatyne systematyka w cwiczeniach jest od wrzesnia przytylem na sucho 13kg zdeka malo ;]
kur.. jak mnie tacy ludzie denerwują... po 1 trening domatora jest treningiem ogólnorozwojowym. Po drugie 16lat to za wcześnie na odżywki. Po 2 zrób dietę porządną!!! a da Ci duuuużo więcej niż odżywki. Po pół roku diety i ciężkich powtarzam ciężkich treningów. może dopiero zacząć myśleć nad suplementacją temat był poruszany setki razy i nie mam zamiaru się powtarzać. Kiedyś nie było odżywek(w tej formie co teraz są) a niektórych rekordów do tej pory nie pobili np. na olimpiadzie. Pomyśl o tym zanim dasz sobie kit wcisnąć. A jak chcesz słuchać kolegów i dofinansować kieszenie producentom odżywek to proszę bardzo nie mam zamiaru Cię powstrzymywać. Ale w Twoim wypadku one nic nie dadzą.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
jak jestem w tym zielony to jak sobie diete mam ulozyc i cwiczenia jak nie mam dostepu do silowni poczytaj najpierw co napisalem a potem sie wypowiadaj... w czerwcu skoncze 17 ;/
jak jestem w tym zielony to jak sobie diete mam ulozyc i cwiczenia jak nie mam dostepu do silowni poczytaj najpierw co napisalem a potem sie wypowiadaj... w czerwcu skoncze 17 ;/
google nie gryzie diet i ćwiczeń znajdziesz mnóstwo wystarczy trochę czasu i chęci. No wybacz ale my wszystkiego za Ciebie robić nie będziemy. I jak jesteś zielony to słuchaj czego Ci inni radzą i ja czytam uważanie w porównaniu do Ciebie. Wyjaśnię raz jeszcze żeby odżywki Ci dały wyraźne efekty musisz ciężko ćwiczyć na siłowni(czyt. jeżeli nie masz siłowni olej suple póki co) do tego dobra dieta przynajmniej pół roku(czyt. dopóki organizm nie ma ,,zastoju" suple Ci nic nie dadzą) i jeszcze jedno poczytaj wcześniejsze tematy bo podobnych tematów jest na pęczki. ująłem to w średnio poprawnie ale żebyś tym razem zrozumiał.