Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-10-15, 15:35
Brałem i mam mieszane uczucia. Na mój organizm działał on dość pozytywnie (szczególnie jeżeli chodzi o energie, przyrost wagi itp.). No ale jeżeli chodzi o ten przyrost masy to głównie związany był on z dodatkowym tłuszczem . Więc na dłuższą metę nie polecam (chyba, że liczysz się z ostrą redukcjią ).
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 96 Skąd: Kielce
Wysłany: 2008-10-15, 18:27
Ten Gainer ma 15% białka, zawiera za to dużo węgli, wiec chyba nie dziwne ze nie ma super wzrostów poza tym jak sie za dużo "je" to nie dziwne ze sie tłuszczyku nabiera :p
Każdy dobiera sobie gainera w stosunku do swojej diety. Za mało białka bierzesz gainera z większą ilością białka za mało węgli odwrotnie. Ja brałem gain bolica paczke 1kg i przytyłem jakieś 0.5kg
_________________ - Taekwon-do -
- Thai boxing -
- Hapkido -
"Ten, kto pokonuje innych, jest silny. Ten, kto pokonuje siebie, jest potężny."
To zależy od przemiany materii i organizmu, biorę to samo juz 16 dni i czuje że coś przybrałem na masie, co drugi dzień chodzę na siłownię , ale jak narazie będę to brał jeszcze przez półtora miesiąca bo wtedy można stwierdzić efekty lub zmiany w masie , odezwię się za półtora miesiąca na ten temat
_________________ ,,Trzeba nam w górę iść , choć nieraz nęka życie , a kiedy przyjdzie paść, to paść na szczycie"
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Wysłany: 2008-10-17, 19:53
PrawyProsty napisał/a:
Ja brałem gain bolica paczke 1kg i przytyłem jakieś 0.5kg
0,5 kg to ja nawet w ciągu dnia nie zauważam bo mi sie waha waga ze 3 kg przez cały dzień
Ja to teraz biore w ciągu jednego tygodnia 1 kg w górę ;] zakupiłem tego 1 kg i jeszcze została połowa ;] jak się skończy to zakupię jeszcze ze 2 kg. Polecam z mlekiem pić :]