Tak jak w temacie .. mam dylemat.Wacham sie miedzy "WPC 80 Ostrowia" a "Dymatize - Elite Whey Protein"
Ostrowia jest ok. 50 zł tańsza od Dymatiza...Ale boje sie troche ze białko WPC poprostu "przeleci" przeze mnie ponieważ nie ma enzymów trawiennych . a Dymatiz ma . Doradźcie mi proszę Ew. Doradźcie jakies inne
Nie wiem co to dymatize , ale mam ostrowię i ciężko się rozpuszcza w wodzie odradzam bo smak też nieciekawy - mdły jakiś. Ale jak chcesz zaoszczędzić to bierz wpc, ja dorzucam do niej troszkę carbo i smakuje o niebo lepiej.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-05-06, 13:23
Z podanych tutaj, na pewno bierz Dymatize... Podaj moze zakres cenowy jaki cię interesuje, a podamy inne przykłady.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-06, 15:09
Matrix smaczny, obecnie z syntraxa wyszło Whey Shake (czyste WPC, matrix ma jeszcze dodatek kazeiny/albuminy). Jednak brałbym białko Ultimate Prostar Whey Protein (ponad 80% białka, dobra cena).
Jak wy o tym piszecie to nic nie kapuję tak to jest jak się czyta wiadomości dla zaawansowanych z brakiem poziomu podstawowego
koledzy chcą kupić białeczko, pewnie kurze, prosto od kury domowej białko, bez żółtka
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
ale żółtko posiada więcej tłuszczu niż samo białko
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"