Wysłany: 2010-04-04, 12:20 Rozplanowanie cyklu na kreatynie
Postanowiłem sobie zrobić 6 tygodniowy cykl na owym suplemencie. Tylko do końca nie wiem jak brać
DNT: 5g rano przed śniadaniem (1 dzień)
Dni aerobowe: 2,5g rano i 2,5g po treningu (2dni)
DT (siłownia, zapasy): 5g rano i 5g po treningu (2 dni zapasy, 2 dni siłownia)
Wysłany: 2010-04-04, 12:29 Re: Rozplanowanie cyklu na kreatynie
Killu napisał/a:
Postanowiłem sobie zrobić 6 tygodniowy cykl na owym suplemencie. Tylko do końca nie wiem jak brać
DNT: 5g rano przed śniadaniem (1 dzień)
Dni aerobowe: 2,5g rano i 2,5g po treningu (2dni)
DT (siłownia, zapasy): 5g rano i 5g po treningu (2 dni zapasy, 2 dni siłownia)
Tak będzie ok?
ja bym zrobił tak:
DNT: 5g rano na czczo
DT: 5g rano na czczo i 5g po treningu [siłowni]
bym dorzucił taurynę do tego
inne dni to nie treningowe...
nie rozumiem dlaczego tak się rozdrabniasz w dni aerobowe, bierzesz tylko z rana i wystarczy
nie wiem co chcesz osiągnąć poprzez kretke masy na pewno nie przybierzesz na tym
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
co do wydolności to biegaj w tlenie i beztlenie, tylko w beztlenie max 2 razy na tydzień, i nie dzień po dniu
co do siły, to rób np pompki na jednej ręce
zależnie jaką siłę chcesz zwiększyć, siłę eksplozywną, siłę maksymalną, siłę względną, siłę dynamiczną, siłę bezwzględną
i nie wiem czy chcesz zwiększyć siłę nóg czy górną część ciała, co do nóg, to rób podbiegi bądź skipy, możesz dorzucić pistolety
kretką nie zwiększysz wydolności, jedynie jakbyś biegał częściej ale nie z 7dni/tyg
co do siły polecam: Energon X 1000 z ActiveLab
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Wysłany: 2010-04-04, 14:23
Ok spoko a w DNT to mniej-więcej o której zjeść drugą porcję (pierwsza około godziny 7 rano) A i czy treningi MT i bieganie ma być traktowane jako DNT?
Opcja podana przez Spetz'a odpowiednia, jeżeli chodzi o typowy czysty monohydrat (który jak sądzimy posiadasz).
Cytat:
kretką nie zwiększysz wydolności
Radzę jednak przestudiować, owe zagadnienie jeszcze raz .
Cytat:
biegaj w tlenie i beztlenie
Rozumiem, że to zwyczajny błąd w doborze słów, lecz zabawny .
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-04-04, 22:28
Godzinny około treningowe/popołudniowe.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Wysłany: 2011-12-18, 13:25
Pytanie może głupie - jak to jest z braniem kreatyny u kobiety? czy istnieje jakaś zależność między przyjmowaniem kreatyny przez facetów a baby? Jeśli jest, to jaka? I jak by miało wyglądać dawkowanie przy 3 treningach w tygodniu?
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho