38% arganiny i 68% transportera, no nie wiem czy cos takiego się opłaca skoro 35 porcji kosztuje 122 zł. Poza tym ja zawsze byłem zdania że do 18 odżywki odpadają, może jakiś gainerek ale nic innego nie polecam.
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-06-11, 13:38
Akurat 35 porcji to dość dużo, bo przyjmuje się je tylko przed treningiem, a przy przeliczeniu 3 treningów w tyg. daje nam to prawie 3 miesiące.
Ale 15 lat to zdecydowanie za wcześnie, kup sobie jakieś mono, albo najlepiej nic nie kupuj tylko trzymaj dietę, na początku nie potrzebujesz suplementów, a co dopiero takich.
A te opinie, że super i nie wiadomo co daje - no cóż każdy zachwala swój produkt, ale co do opisów, to podziel sobie przynajmniej przez 2 to co pisze producent.
wsumie to mam 16 latek bo to za nie cały miech, owszem odrzywki w młodym wieku słabo działaja ja przedtem brałem HMB i KREaTYNE razem i miałem niezłe efekty. Raczej tego G-Kick nie kupie tylko jakas fajna diete sobie musze ułozyc nisko-białkowa jak masz jakas propo. do dajesz
Wysłany: 2009-06-11, 16:49
A ja się wypowiem na swój temat w tym temacie bo 2 po co - jak na razie miałem spory odpoczynek od trenowania - wystawione 17 kręgów i staw Chcę przybrać masę ale powstał problem z brzuchem - taki niesmaczny brzuszek sie pojawił - jeżeli teraz zacznę coś brać to bedzie większy czy przy wysiłku brzucha + odrzywka będzie nabierać dobrego wyglądu?
polecił bym Ci robienie abs;a albo 6 weidera + dieta redukcyjna zycze powodzenia mozesz wspomagac sie też odrzywka CLA Olimp z Zielona Herbata działa troszke słabiej niz termogeniki ale efekty utrzymuja sie o wiele dłużej
Wysłany: 2009-06-11, 21:17
ok od dzisiaj jadę cykl 6 weidera :) później powiem czy są efekty :) sebus093 dzięki za porade :)
Wysłany: 2009-06-11, 21:34
Cytat:
ok od dzisiaj jadę cykl 6 weidera :)
od kiedy 6 weidera jest na redukcje ? Ona raczej buduje miesnie od redukcji sa aeroby.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Majkel ma oczywiście racje, na redukcje aeroby chociaż jak dorzucisz 6, nie zaszkodzi :D U mnie po 6 weidera były zaskakująco dobre efekty, szczerze polecam i jeśli wytrwasz - gratuluje.
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
Ja osobiscie polecam wam zakup Nutrabolics Fight Factor
Fight Factor – to suplement, który stworzony został po to aby maksymalnie zwiększyć wytrzymałość i opóźnić proces zmęczenia.
# ZWIĘKSZA WYTRZYMAŁOŚĆ
# HAMUJE ZMĘCZENIE
# OBNIŻA STRES
# POPRAWIA KONCENTRACJĘ
# Zalecane Dzienne Dawkowanie
# Dzień Treningowy: Jedna porcja (10.5 gram) na 10-15 minut przed treningiem.
# Dzień Nietreningowy: Nie stosować.
osobiscie czasem wole sam sobie przywalic podwujna dawke ale wtedy jest to poprostu masakra