Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-03-11, 21:46
Tak BCAA możesz stosować, przed/w czasie/po cyklu, a ten miesiąc jest to takie minimum.
Co do pytania o dietę: Miło by było, gdyby znalazło się ono w dziale poświęcony Dietą (dla wszystkich przyszłych forumowiczów szukających jakiś podstawowych rozpisek). Na pierwszy rzut oka widać podstawowe błędy, lecz tragicznie nie jest.
Jeżeli dobrze mierzyłeś (co wcale łatwe nie jest), to wynik nie jest, aż tak okropny. Możliwe, że będziesz musiał zarzucić jakieś drobne aeroby, ale nic wielkiego.
Co do tych wszystkich koktajli: Wolę tradycyjnie zjeść czy to świeżo po treningu: Banany, czy to ryż i kurczak w posiłkach okołotreningowych.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
yhym nie no napisalem tu bo nei chcialem pisac w 5 miejscach tylko w jednym napisać i finito ale spoko teraz napisze w dziale dieta i tam poprobujemy ;]
co do aerobów mam w planach zakup bierzni znaczy moja mama ma ;] bo jak to wszystkie mamuśki ktore dosięga 40(nie wszystkie) bedzie sie odchudzać wiec możliwe bardzo ze ja też skorzystam :D