A wiec tak Panowie, co polecacie na drugi cykl. Chodzi mi o coś dobrego w przystępnej cenie.
Tylko co? Przy okazji moglibyście podać cenę miesięcznej suplementacji tak na oko. Z góry DX. Pozdro
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-04-05, 13:57
A odczekałeś już czas równy czasowi suplementacji na ostatnim "cyklu"?
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Teraz robię przerwę, i chce sobie wszystko przygotować do cyklu. Suple, możne dietę zmienię, trochę sobie plan treningowy przerobie. Tak żeby było wszystko tip top. Czaisz.
Wysłany: 2009-04-05, 14:34
Przemi napisał/a:
Czaisz.
Nie Cza"j"u nie pijam.
Na przyszłość: Każde pytania dotyczące suplementacji, treningu, diety należy poprzedzić informacjami zawierającymi:
- Poprzedni cykl oraz kontakt z (jakimi) odzywkami
- Staż treningowy
- Cel
- Krótka informacja o diecie
Pomogą one użytkownikom forum na odpowiedzenie na nurtujące innych użytkowników pytania.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Wysłany: 2009-04-05, 15:20
Przemi napisał/a:
- Poprzedni cykl oraz kontakt z (jakimi) odzywkami
białko ostrowia wpc 80
Na odżywkach typu Carbo/Gainer/Białko nie robi sie cyklów, tylko stosuje według braków w diecie .
Jeżeli ten post wyżej, jest w 100% prawdziwy; to kierujesz się bardzo dobra drogą w dziedzinie BB. Co do diety to już temat na oddzielny dział, lecz mogę na szybkiego dodać, że brak w nim posiłku "białkowego" (przed snem).
Co do suplementacji: Z mojej strony wychodzą 2 propozycje:
- Jeżeli poprzedni cykl na mono odczułeś bardzo pozytywnie mógłbyś go powtórzyć (oczywiście z innym monohydratem "ciekawszej" firmy np. Universal). Koszty miesięczne (zakładając, że cykl trwa 8 tyg) około 30-40 zł.
- Zacząć nowy cykl na jabłczanie kreatyny. Koszty miesięczne (zakładając, że cykl trwa 8 tyg) około 40-70 zł.
Czas cykli na owych suplementach powinien wynosić 6-8 tyg.
Zainteresowałbym się na twoim miejscu dłuższa kuracja BCAA (miesięczna kosztuje od ~60 do 100 zł). Białko/Carbo według braków w diecie.
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Jeśli chodzi o mono to jakiegoś dużego efektu nie odczułem, tyle tylko że z 10 kg na płaskiej doszło. Lepszy przyrost siły miałem jak zaczynałem na siłowni. Dlatego zastanawiam się czy nie zrobić cyklu z czymś mocniejszym. Dietę trochę zmodyfikuję (postaram się wcisnąć 1 posiłek, mam trochę krótkie kiszki )
Wysłany: 2009-04-05, 21:13
BB- BodyBuilding {ogólnie dział: Kulturystyki}.
Na początku przygody z siłownią przyrosty są bardzo dobre. Wszystko przychodzi łatwo siła/definicja jakość mięśnia jest z dnia na dzień "lepsza". Lecz z czasem wszystko zwalnia, aż dojdzie do momentu walki z własnymi ograniczeniami i każdy kilogram na wadze/sztandze będzie wielkim sukcesem.
Jeżeli nie "spodobał ci" się monohydrat to z mojej strony polecam ci: jabłczan lub stack opart na owym rodzaju k..
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Panowie ważna sprawucha.
Wie ktoś może jak poprawić smak Storm Grape Splash bo jest tak ch....y że aż mnie rwie.
A i jeszcze jedno, jak do tego wcinam Olimp Gain Bolic 6000, to czy nie przesadzam z mono???(spożywam 50% zalecanej dawki)
Wysłany: 2009-05-06, 22:38
Massacra jako produkt firmy Olimp może poszczycić się jednym: Świetną Reklamą. Kiedy to już reklama ucichła, produkt odszedł na półki "niżej".
Przereklamowana, nie warta swojej ceny (zawiodła, jeżeli chodzi o rozdmuchane oczekiwania). Oczywiście, jest to moja opinia.
Sun Tzu, "Sztuka wojny"