Witam!
Trenuje 3x sande i 3x siłownie(trening obwodowy) w tygodniu. I chciałbym kupić sobie jakiś spalacz nie znam za bardzo dobrego polecali mi thermo line,hmb czy biocla ale każdy mówi co innego. Chciałbym żeby pomagał mi w redukcji ofc. pilnuje się z jedzeniem , tyle że nie mam specjalnej diety, poprostu zamiast smażone to gotowanie, więcej białka i pod koniec dnia unikam węglowodanów. Chciałbym zbić jakieś 10kg w ok. 3-4 miesiące , więc myśle że nie obejdzie się bez spalacza!
nie obejdzie się bez diety... Spalacz się używa jak dieta już słabe efekty daje. Ja używałem clenburexin z treca efekty dało się odczuć ale to nie było takie jakie się spodziewałem(słabo dobraną dietę miałem).
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2011-04-07, 15:05
Do jakiej kwoty owy spalacz?
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2011-04-09, 18:13
Z lżejszych:
Universal Super Cuts 3;
Trec Clenburexi
Dymatize Dyma-Burn
Z silniejszych:
BSN Thermonex
Alri Hyperdrive
MAN Scorc
Co do lżejszych: Możesz dodatkowo dołączyć do nich L-karnitynę.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
kupowałem tutaj ten DYMATIZE DYMA-BURN XTREME i jak dla mnie było OK. faktycznie miałem fajnie skrojoną dietę i dużo ruchu. Jak dla mnie taki spalacz to przede wszystkim jakoś bardziej spokojna głowa :) Poza tym cena jest OK.
Próbuj jeśli masz diete to na pewno redukcja będzie taka jak trzeba - ja bym polecał ripped freak lub venoma z alri ,ale to zalezy czy ma byc wlasnie mocniejsze czy slabsze
_________________ www.karo-fhu.pl/sklep - Już działamy ! / Witaminy i Suplementy dla Sportowców informację na Priv , mail, gg!