Vadron Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 26 Mar 2008 Posty: 77 Skąd: ja jestem?
Wysłany: 2008-10-21, 16:04 Suplementy..
Witam, otóż nie jest to do końca pewne, na około 70% przy dobrych wiatrach, będę w stanie wydać około 150 - 160 zł na odżywki. Z racji tego iż chciałbym nabrać trochę siły i masy, pomyślałem o :
Co o tym myślicie ?
(Chyba że macie jakieś inne propozycję, do takiej kwoty.. Tylko prosiłbym, jeśli można wtedy o uzasadnienie, dlaczego tak a nie inaczej. Ja się nie znam, to co wybrałem jest z drogi mojej dedukcji i przemyśleń wedle wszelakich artykułów internetowych)
P.S
Mój "stażyk" na siłowni, rozpoczął się od czerwca aktualnego roku.
Dziękuje i Pozdrawiam !
_________________ ".. co Cię nie zabije, to Cię wzmocni !"
Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-10-21, 16:15
Używałem tej samej kreatyny i na 1 cyklu poszło mi 5kg masy. Obecnie zostało mi jej jeszcze na 2 cykl ale tym razem z jakimś gainerem i carbo. Więc wg mnie jest ona w porządku. Co do Vitalmaxa się nie znam, ale to rodzima firma więc może nie jest zła :) Uważam, że cykl kreatyna+gainer jest w sam raz, zwłaszcza na początek. Pozdro
_________________ Use makes mastery.
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Wysłany: 2008-10-21, 18:07
Vadron napisał/a:
P.S
Mój "stażyk" na siłowni, rozpoczął się od czerwca aktualnego roku.
Także na kreatyne jeszcze troche poczekaj, bo troche za mały staż, a co do gainera z vitalmaxu nie polecam, smak strasznie słodki, słaba rozpuszczalność i mi osobiście nie podchodził.
Gawlo Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Gru 2007 Posty: 172 Skąd: Z Domu
Wysłany: 2008-10-21, 20:40
dokładnie jak Amadi, z gainerow dobry jest gain bolic.
mono jak mono, kazde jest dobre ale jeszcze tak z 2-3 miechy poczekaj. Co do gainera to tez podobno niezly
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2008-10-25, 14:55
Gainery to shit, na krete za wcześnie, lepiej odłóż więcej kasy i poczekaj 2-4 miechy póki co trenuj na sucho, zmień może troszke trening, niewiem ćwiczenia czy kolejność ćwiczeń samo pójdzie jeszcze do góry tak jeszcze przez pół roku może dłużej
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.