Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Testostereol - Megabol.
Autor Wiadomość
Torkowy 

Wysłany: 2009-03-24, 13:02   Testostereol - Megabol.

Witam.
Dostałem dwa opakowania Testosterolu firmy Megabol (60 kapsułek). Możecie napisać mi coś więcej na jego temat? Jak działa, jak przyjmować, jakie cykle, czy bardzo szkodzi, kiedy zacząć brać, jakie mieliście po nim efekty itd. Pytam, bo wygląda mi to (z opakowania) na ruskie sterydy, do tego nazwa oczywista, a ja się nie znam :mrgreen: Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam, Torek potworek.

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2009-03-24, 16:19   

Moje osobiste zdanie: Wałek na skale światową.
Megabol jako producent stoi na bardzo niskim poziomie, a owy produkt wymieniony wyżej to już najgorszy z całej partii. Zasada jego działania jest oparta na silnej wierze (placebo) jego "konsumenta" w to, że jest to pochodny sterydów (czyt. SAA bez skutków ubocznych). Szkoda na ten produkt: Pieniędzy, Czasu, Wysiłku, Wody i Wątroby.
W skrócie: STANOWCZO odradzam.

"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer

Spetz 
JJ/Sanda

Wysłany: 2009-03-24, 16:35   

Jw. Od siebie dodam, że megabol produkuje sławny gainer 737. Chyba najgorszy jaki kiedykolwiek powstał :mrgreen:

FranzMaurer4444 
Kierownik

Wysłany: 2009-03-24, 16:51   

testosterol i biosterol[podobny] sa to tzw "boostery testosteronu".
jednak co do ich mocy dzialania to pozostawie bez komentarza... ;-]
jeśli szukasz dobrego boostera,to polecam Novedex XT z Gaspari,ewentualnie Tribusteron z Olimpa.
jednak te suplementy stosuje sie powyzej 21 roku życia[minimum] kiedy zaczyna spadac poziom produkowania naturalnego testo w organizmie.jednak nie spodziewaj sie cudów po tych suplementach ;-]
najprostsza droge do podniesienia testosteronu jest uzywanie duzych ciezarow i niezbyt dlugie treningi.
jednak przez dlugi czas tak cwiczyc jest bardzo męczace ,co moze prowadzic do przetrenowania,a w konsekwencji tego do stagnacji.

Torkowy 

Wysłany: 2009-03-25, 01:08   

No i efekt placebo poszedł się j***ć :mrgreen: Dzięki za wypowiedzi :-D

matthew_r

Wysłany: 2009-04-21, 23:28   

Tak, gainer 737 to totalny niewypał... podobnie jak testosterol. Spróbuj tego gainera i zobaczysz, co oznacza paskustwo;) Mówię Tobie całą prawdę... a testosterol, to przereklamowany preparat, po którym nie masz jakichkolwiek efektów, zresztą cena mówi sama za siebie...

musculow 

Wysłany: 2009-06-20, 11:55   

Czołem ogulnie nie polecam megabola slaba jakosc co do tych produktów polecam jezeli chodzi o tribulus to optimum nutrion jest spoko a mozecie go dostac w sklepach SNO jezeli nie mieszkacie w warszawie to prowadza sprzedaz internetowa znajdzie ich w google jako SNO.PL i sa tez na allegro jako odzywki outlet.
dlaczego polecam bo naprzyklad ostatnio kupilem u nich az 7 kg geinera wiedera za 188zl

Lukasz_Gda 
dura lex sed lex

Wysłany: 2009-06-23, 10:49   

Ten cały testosterol to ściema, jeżeli chcesz pomóc organizmowi w produkcji testosteronu to suplementuj sie wieczorem ZMA. (cynk magnez b6)
możesz aptecznie to skompletować niekoniecznie kupować w sklepie z pudzianem w witrynie.

przemoxD 
Odi Profanum Vulgus

Wysłany: 2009-06-29, 13:12   

Hehe, a czemu tak jedziecie na tego Gainera 737 ? Ja osobiście się tym nie interesuję, ale zaintrygowała mnie nazwa, wklepałem w google, i przypomniało mi się jak u kumpla stały chyba ze dwa wiadra tego Gainera ;-) Napiszcie mi coś o nim bo się totalnie na tym nie znam, i jeszcze taki mały offtop: jakbyście mogli koledzy kulturyści skrobnąć dwa zdania na temat takiej odżywki "Quattro Pro", bo też kumpel ją zajadał. A nic po nim szczególnego nie widać... Pozdrawiam

musculow 

Wysłany: 2009-06-29, 15:05   

Lukasz_Gda pisałes "Ten cały testosterol to ściema," zgadzam sie megabol nie ma najlepszych produktów ale sa tribulusy dobre tylko ze one drozej kosztuja juz polecalem je napisales jeszcze ze ZMA to magnez cynk i b6 i mozesz kupic je w aptece nie koniecznie w sklepie z pudzianem ale w aptece kupisz czyste witaminy a w ZMA masz czelaty kupujac kazda paczke osobno w sumie 3 sztuki cenowo wyjdzie ci nie najlepiej heheheh

viszor 

Wysłany: 2009-06-29, 15:08   

może coś z pro hormonów zarzuć.

Odpowiedz do tematu