Witam.
Dostałem dwa opakowania Testosterolu firmy Megabol (60 kapsułek). Możecie napisać mi coś więcej na jego temat? Jak działa, jak przyjmować, jakie cykle, czy bardzo szkodzi, kiedy zacząć brać, jakie mieliście po nim efekty itd. Pytam, bo wygląda mi to (z opakowania) na ruskie sterydy, do tego nazwa oczywista, a ja się nie znam Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam, Torek potworek.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-03-24, 16:19
Moje osobiste zdanie: Wałek na skale światową.
Megabol jako producent stoi na bardzo niskim poziomie, a owy produkt wymieniony wyżej to już najgorszy z całej partii. Zasada jego działania jest oparta na silnej wierze (placebo) jego "konsumenta" w to, że jest to pochodny sterydów (czyt. SAA bez skutków ubocznych). Szkoda na ten produkt: Pieniędzy, Czasu, Wysiłku, Wody i Wątroby.
W skrócie: STANOWCZO odradzam.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
testosterol i biosterol[podobny] sa to tzw "boostery testosteronu".
jednak co do ich mocy dzialania to pozostawie bez komentarza... ;-]
jeśli szukasz dobrego boostera,to polecam Novedex XT z Gaspari,ewentualnie Tribusteron z Olimpa.
jednak te suplementy stosuje sie powyzej 21 roku życia[minimum] kiedy zaczyna spadac poziom produkowania naturalnego testo w organizmie.jednak nie spodziewaj sie cudów po tych suplementach ;-]
najprostsza droge do podniesienia testosteronu jest uzywanie duzych ciezarow i niezbyt dlugie treningi.
jednak przez dlugi czas tak cwiczyc jest bardzo męczace ,co moze prowadzic do przetrenowania,a w konsekwencji tego do stagnacji.
Tak, gainer 737 to totalny niewypał... podobnie jak testosterol. Spróbuj tego gainera i zobaczysz, co oznacza paskustwo;) Mówię Tobie całą prawdę... a testosterol, to przereklamowany preparat, po którym nie masz jakichkolwiek efektów, zresztą cena mówi sama za siebie...
Czołem ogulnie nie polecam megabola slaba jakosc co do tych produktów polecam jezeli chodzi o tribulus to optimum nutrion jest spoko a mozecie go dostac w sklepach SNO jezeli nie mieszkacie w warszawie to prowadza sprzedaz internetowa znajdzie ich w google jako SNO.PL i sa tez na allegro jako odzywki outlet.
dlaczego polecam bo naprzyklad ostatnio kupilem u nich az 7 kg geinera wiedera za 188zl
Ten cały testosterol to ściema, jeżeli chcesz pomóc organizmowi w produkcji testosteronu to suplementuj sie wieczorem ZMA. (cynk magnez b6)
możesz aptecznie to skompletować niekoniecznie kupować w sklepie z pudzianem w witrynie.
_________________ Nie ma kompromisu w obronie Matki Ziemi !
---------------------------------
Hehe, a czemu tak jedziecie na tego Gainera 737 ? Ja osobiście się tym nie interesuję, ale zaintrygowała mnie nazwa, wklepałem w google, i przypomniało mi się jak u kumpla stały chyba ze dwa wiadra tego Gainera Napiszcie mi coś o nim bo się totalnie na tym nie znam, i jeszcze taki mały offtop: jakbyście mogli koledzy kulturyści skrobnąć dwa zdania na temat takiej odżywki "Quattro Pro", bo też kumpel ją zajadał. A nic po nim szczególnego nie widać... Pozdrawiam
Lukasz_Gda pisałes "Ten cały testosterol to ściema," zgadzam sie megabol nie ma najlepszych produktów ale sa tribulusy dobre tylko ze one drozej kosztuja juz polecalem je napisales jeszcze ze ZMA to magnez cynk i b6 i mozesz kupic je w aptece nie koniecznie w sklepie z pudzianem ale w aptece kupisz czyste witaminy a w ZMA masz czelaty kupujac kazda paczke osobno w sumie 3 sztuki cenowo wyjdzie ci nie najlepiej heheheh