jedni mowia ze dziala drudzy ze nie... podobno lepiej kupic biosterol i brac w wiekszych dawkach niz zaleca producent, ale wtedy dziala. Wlasnie sie przymiezam do takiego eksperymentu
nie radze.suplementy typu testosterol megabola ingerują w gospodarkę hormonalną człowieka.nie powinno się ich używać przed 21 rokiem życia.dopóki nie ustabilizuje się wszystko w organizmie.po za tym w okresie dojrzewania nie ma sensu podnosić poziomu testosteronu,bo i tak jest on duży i nie da on zamierzonych efektów.można wyrządzić więcej złego niż dobrego.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2008-07-06, 12:43
testosterol biosterol to gowno!!! lepiej kupic zwykla kreatyne olimpa wiem bo bralem i to w 3 razy wiekszych dawkach ten tesosterol... a co do tego tribulonu "lepszego" niz sterydy to cena mowi sama za siebie...ja bym tego nie bral dozbieraj kase i kup cos lepszego
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
sto razy lepiej podziala.ludzie jak widza napis testosteron booster od razu przychodzi na myśl,ze to działa z moca podobną do deki.jadnak tak nie jest.z resztą polskie suplementy to w ogóle słabe są.w USA to są dopiero odżywki.....
testosterol biosterol to gowno!!! lepiej kupic zwykla kreatyne olimpa wiem bo bralem i to w 3 razy wiekszych dawkach ten tesosterol... a co do tego tribulonu "lepszego" niz sterydy to cena mowi sama za siebie...ja bym tego nie bral dozbieraj kase i kup cos lepszego
dokładnie równie dobrze zamiast testosterolu i biosterolu mógłbyś szamać mentosy efekt byłby taki sam ;)
calkiem zapomnialem o tym temacie, a mam wlasnie nowine kumpel wziol biosterol, ale bral tak jak juz wyzej pisalem w wiekszych dawkach, 9krotnie wiekrzych nabral na tym 7kg suchej masy w 4 tygodnie JEDNAK DZIALA