Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Tribulus
Autor Wiadomość
DrunkenMaster 
Linke Gold Team

Wysłany: 2010-11-16, 22:51   Tribulus

Witam. Od niedawna zacząłem suplementację witaminami i minerałami i efekty przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Idąc za ciosem postanowiłem zakupić węgle żeby sobie po treningach szamac i może mi masa pójdzie w górę, jako, że alkohol odstawiłem.

I przy okazji natknąłem się na taki specyfik co się nazywa Tribulus. Jego opis na stronie producenta bardzo do mnie przemawia. Rzekomo jest to naturalny środek ziołowy, podnoszący popęd seksualny, agresję, ogólnie poziom testosteronu we krwi (powoduje, że jądra więcej teścia zapodają). Nie ukrywam, że jestem mężczyzną bardziej wrażliwym niż twardzielem, dlatego środek mnie zainteresował. Dodatkowo mam życie seksualne jak James Bond, więc podniesienie potencji tównież byłoby wielce wskazane.

Dodatkowo środek ma tam niby jakoś działać na przyrost mięśni.

Zastanawiam się, czy ten specyfik rzeczywiście tak genialnie działa jak go reklamują i czy faktycznie nie ma on efektów ubocznych. Stosował ktoś, wie ktoś?

edit: takie o http://www.nowfoods.sklep...sulek-p-17.html

-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,

-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-11-16, 23:15   

Jeśli coś oddziałuje na jajka, to żeby miało mnie w kosmos wysłać, to i tak zdrowy rozsadek mówi kategoryczne NIE. I nawet jeśli w czym ci to teraz pomorze(?? buehehe już akurat :lol: ), nie zdziw się jak ci za parę lat kuśka niedomagać będzie ;-)
Przemyśl takie rzeczy siedem razy i jeszcze potem ze dwa, zanim zrobisz pochopny krok.

Lekarze, leki i terapie lekowe (układane pod osobę) - wszystko to nie są pojęcia które powstały ot tak sobie.
Pozdro.

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-11-18, 11:46   

tak jak shinra mówi jak coś działa na jajka i zwiększa popęd seksualny to ja od razu dziękuje. Zazwyczaj taka ingerencja niesie ze sobą jakieś niepożądane konsekwencje. Chociaż 1 słyszę o czymś takim.

Nightmare 
BJJ/MMA/ZAPASY/MT

Wysłany: 2010-12-28, 00:48   

Nie zgodze sie z panami ap co troszku nie maja pojecia

Tribulus wrzucany 2x dziennie po 2g czy tam po 5 na noc przyspiesza proces spermatogenezy, i przy jego pomocy jadra wytwarzaja x% wiecej testosteronu(wkoncu kazdy jest inny) co zwieksza miedzy innymi chceci do treningów , wieksza lecz niestety niewielka anabolicznosc miesni:( i chec na...wiadomo co .

Kiedys probowalem i ladnie wchodzi ale za drogie

Kup sobie zwykla kozieradke w ziołowym efekt ten sam kosztuje 20x mniej

Do tego cynk na wieczor i ogien

A i zakup sobie jakies ładne perfumy...

ema

amen20 

Wysłany: 2010-12-28, 10:14   

Tribulus sam w sobie będzie praktycznie nieodczuwalny, dorzucisz na noc ZMA to zapewne troche Ci sie podniesie poziom testosteronu. Wątpie w jakiekolwiek większe skutki uboczne oprócz wzmożonej agresji (oczywiście nie u każdego), bo znam nie jednego co to suplementuje.

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2010-12-28, 10:16   

Suplement nie jest godny polecenia... Bardziej funkcjonuje jako doskonałe placebo :-D .

W tym przedziale rzeczywiście ZMA odegra najlepsza rolę...

"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer

Odpowiedz do tematu