Witam. Od niedawna zacząłem suplementację witaminami i minerałami i efekty przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Idąc za ciosem postanowiłem zakupić węgle żeby sobie po treningach szamac i może mi masa pójdzie w górę, jako, że alkohol odstawiłem.
I przy okazji natknąłem się na taki specyfik co się nazywa Tribulus. Jego opis na stronie producenta bardzo do mnie przemawia. Rzekomo jest to naturalny środek ziołowy, podnoszący popęd seksualny, agresję, ogólnie poziom testosteronu we krwi (powoduje, że jądra więcej teścia zapodają). Nie ukrywam, że jestem mężczyzną bardziej wrażliwym niż twardzielem, dlatego środek mnie zainteresował. Dodatkowo mam życie seksualne jak James Bond, więc podniesienie potencji tównież byłoby wielce wskazane.
Dodatkowo środek ma tam niby jakoś działać na przyrost mięśni.
Zastanawiam się, czy ten specyfik rzeczywiście tak genialnie działa jak go reklamują i czy faktycznie nie ma on efektów ubocznych. Stosował ktoś, wie ktoś?
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-11-16, 23:15
Jeśli coś oddziałuje na jajka, to żeby miało mnie w kosmos wysłać, to i tak zdrowy rozsadek mówi kategoryczne NIE. I nawet jeśli w czym ci to teraz pomorze(?? buehehe już akurat ), nie zdziw się jak ci za parę lat kuśka niedomagać będzie
Przemyśl takie rzeczy siedem razy i jeszcze potem ze dwa, zanim zrobisz pochopny krok.
Lekarze, leki i terapie lekowe (układane pod osobę) - wszystko to nie są pojęcia które powstały ot tak sobie.
Pozdro.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
tak jak shinra mówi jak coś działa na jajka i zwiększa popęd seksualny to ja od razu dziękuje. Zazwyczaj taka ingerencja niesie ze sobą jakieś niepożądane konsekwencje. Chociaż 1 słyszę o czymś takim.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Nie zgodze sie z panami ap co troszku nie maja pojecia
Tribulus wrzucany 2x dziennie po 2g czy tam po 5 na noc przyspiesza proces spermatogenezy, i przy jego pomocy jadra wytwarzaja x% wiecej testosteronu(wkoncu kazdy jest inny) co zwieksza miedzy innymi chceci do treningów , wieksza lecz niestety niewielka anabolicznosc miesni:( i chec na...wiadomo co .
Kiedys probowalem i ladnie wchodzi ale za drogie
Kup sobie zwykla kozieradke w ziołowym efekt ten sam kosztuje 20x mniej
Do tego cynk na wieczor i ogien
A i zakup sobie jakies ładne perfumy...
ema
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Tribulus sam w sobie będzie praktycznie nieodczuwalny, dorzucisz na noc ZMA to zapewne troche Ci sie podniesie poziom testosteronu. Wątpie w jakiekolwiek większe skutki uboczne oprócz wzmożonej agresji (oczywiście nie u każdego), bo znam nie jednego co to suplementuje.
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-12-28, 10:16
Suplement nie jest godny polecenia... Bardziej funkcjonuje jako doskonałe placebo .
W tym przedziale rzeczywiście ZMA odegra najlepsza rolę...
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"