Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-08-27, 01:16
no to niech opyli stacka i w zamian kupi mono
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Gawlo Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Gru 2007 Posty: 172 Skąd: Z Domu
Wysłany: 2008-08-27, 18:29
ja bym nic nie opylal tylko wszamal nie ma powiedziane ze od mono trzeba zaczynac "stack to tez mono"(dochadza rozne rodzaje kreatyn) tylko z transporterami i bosterami wiec nie widze koniecznosci sprzedawania czy wymieniania jesli nie ma okzazji wymienic.
Ps.Malo tego kup druga puche bo 1 na cykl to malo albo mono dokup heh.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-08-28, 09:19
Masato napisał/a:
sek w tym ze to lepsze od mono ;] po tygodniu brania mam +1 cm w bicku i +2 w klacie, wiec chyba nie jest zle
Małe pytanko: Dlaczego sądzisz, że jest lepsze od mono skoro "nic wcześniej nie brałeś"? Kiedy "pierwszy raz" zabierasz się za odżywki zawsze działają one "mocniej" niż w późniejszych etapach cyklów. A co do tego "po tygodniu brania", na co się pytałeś Formowiczów czy "o ten cały stack i czy go brać", przecież odpowiedzi były przeciwne temu, a ty i tak zacząłeś suplementacje z Horse'm. Wydaje mi się, że temat do zamknięcia (lub przynajmniej do zakończenia dyskusji: "Czy może itp.") bo przecież już jest po fakcie.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Dlaczego tak uwazam? bo wszyscy moi znajomi tak mi powiedzieli ;] choc czesc powiedziala ze powinienem zaczac to brac dopiero jak mono przestanie na mnie dzialac, ale jesli nie chce brac tych odzywek caly czas, to moge wziac i to
_________________ K-1 World Max 2003 & 2008 Champion
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-08-28, 11:14
Twoja decyzja (czy zła, czy dobra ). Mam nadzieję że dobijesz te 3 kg. Powodzenia .
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
_________________ K-1 World Max 2003 & 2008 Champion
Vadron Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 26 Mar 2008 Posty: 77 Skąd: ja jestem?
Wysłany: 2008-08-30, 14:31
Życzę powodzenia w zdobywaniu masy i upragnionego celu !!
Lecz ja jestem zdania, że puki same efekty lecą dość ładnie naturalnie to nie ma sensu nic brać Nie wiem, może źle myślę a może dobrze.. ale chyba lepiej na sucho zrobić ten np. cm w bicepsie po 5 tyg.. niż po tygodniu z jakimś mocnym suple ^^
No chyba że startujesz w jakiś zawodach kulturystycznych i Ci super zależy na jak największych rozmiarach ;P A jak nie.. to szkoda zdrowia !
Pozdrawiam !
_________________ ".. co Cię nie zabije, to Cię wzmocni !"