,,Universal gh max'' co sadzicie o tej odzywce ?? warta swojej ceny ??. Mam zamiar ja zakupic ale ze nie interesuje sie odzywkami wole spytac profesjonalistow;)). Moze znacie jakies inne odzywki w podobnych cenach, o lepszym dzialaniu ??. To samo pytanie tyczy sie ,,APS MESOMORPH''- moj znajomy ja bral i bardzo sobie chwalil :), czzekam na propozycje i opinie.
_________________ ,,Każdego dnia trzeba wykraczać poza swoje możliwości''
Nie stosowałem ,ale jak sama nazwa wskazuję nastawia się ona żeby potęgować wydzielanie hormonu wzrostu co będzie procentowało wzrostem siły/masy a jeśli chodzi o firmę Universal to bardzo dobre odżywki robią parę z nich jadłem między innymi Gainfast , uni-liver , animalpak - zależy co konkretnie Cie interesuję ,ale na samym początku powinno dbać się o komponenty takie jak dieta
_________________ www.karo-fhu.pl/sklep - Już działamy ! / Witaminy i Suplementy dla Sportowców informację na Priv , mail, gg!
Moze zacznij podawac linki do tego bo nikt tu nie zna wszystkich odzywek swiata
Witamina C 100 mg - dzienne zapotrzebowanie brawo..
Witamina B6 20 mg
Arginina 5 g
Ornityna 2,5 g
Beta-Sitosterol 100 mg
Karnityna 100 mg
Gamma Oryzanol (z otrębów ryżowych) 50 mg
5 g argininy i Ornityny 2, 5 ktora pochodzi z rozkładu ów aminokwasu do tego witaminki i spalacze w cenie 3x wiekszej niz mix tego wszystkiego w takiej samej dawce wiec sam sie zatanów czy ci to potrzebne
Mes z tego co pamietam to niezły mix kreatyn i bosterów na pompe..
Wogole powiedz mi czego ty oczekujesz od tych odzywek co ziomus ?
Nie lepiej ci zainwestowac w dobra szame niz jedzenia w proszku i inne dragi ?
Przeciez ty nie masz stażu na siłowni dłuzszego niz pół roku jesli dobrze sie domyslam od ostatniego tematu pewnie nie wyruszyłes na siłownie..ale to nie moja sprawa..a i taka rada..kolega kulturysta nie wie czego potrzebuje człowiek trenujacy sw wiec podchodz troche z dystansem do tego co ci polecaja bo i suplementacja trening nieco rózni sie od kulturystycznego..
pis joł
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches