różnią się ceną i zawartością.gainer 1 to samo bialko i weglowodany.natomiast 2 zawiera takze tauryne[chyba],BCAA,kreatyne.jednak podobno jakosc ich jest niezbyt ok.polecam gain bolica z olimpa.tanszy i lepiej masa idzie po nim.
nie wątpie że mutant to dobra odżywka. ale słyszałem ciężko mu ruszyć masę do przodu u kogoś kto ma problemy z łapaniem kilogramów - u mnie.
wiecie czy można gainera przechowywać w postaci rozpuszczonej?? chodzi mi o to czy moge se go w domu rozpuścić i wziąć w butelce np. do szkoły na 2 śniadanie??
_________________ RAP do wstępnych negocjacji - pięści do dalszych, i to wystarczy. Gdy siła argumentu się skończyła pozostaje tylko siła.....
Mutant Mass w połączeniu z odpowiednią dietą i sensownym treningiem ruszy każdego.
Cytat:
wiecie czy można gainera przechowywać w postaci rozpuszczonej?? chodzi mi o to czy moge se go w domu rozpuścić i wziąć w butelce np. do szkoły na 2 śniadanie??
Ja jak chodziłem do szkoły to brałem w postaci sypkiej, a w drugiej butelce miałem mleko, można również na wodzie (zależy to od tego jak się toleruje mleko i zapotrzebowania dietetycznego) i do butelki z gainerem, wlewałem mleko i wystarczyło wymieszać i gotowe.
Odżywka może być zmieszana przez jakiś czas i nic się z nią stać nie powinno
Mutant Mass w połączeniu z odpowiednią dietą i sensownym treningiem ruszy każdego.
po to mi gainer bo nie moge trzymać pełnej diety, poniewarz dużo czasu spędzam w szkole. często mam lekcje w godzinach popołudniowych, więc ze 2 pełnowartościowe posiłki odpadają. a kanapkami sie masy nie nałapie za wiele
_________________ RAP do wstępnych negocjacji - pięści do dalszych, i to wystarczy. Gdy siła argumentu się skończyła pozostaje tylko siła.....
Żaden gainer nie zadziała bez diety. Gainerem można zastąpić 1 no góra 2 posiłki i mutant nadaje się do tego doskonale. Jest to odżywka mająca węglowodany o niskim IG i kilka rodzajów białka, więc ją polecam.
Co do Twojego problemu jedzenia w szkole, to możesz robić sobie jedzonko do puszki, np. ryż i pierś kurczaka lub tuńczyka. Jeśli masz w szkole dostęp do gorącej wody to polecam kaszę kuskus, zalewasz wrzątkiem i gotowe, do tego jeszcze jakieś źródło białka i super posiłek.
Jeśli musisz już jeść kanapki to postaraj się o pełnoziarniste pieczywo, do tego jakaś polędwica lub najlepiej jakiś filet z kurczaka.
Powodzenia
dokładnie.na pierwszym miejscu powinno stawiac sie naturalne zródła pozywienia.jasne,że lepiej jest zjeść pierśz kurczaka+ryż,niż kolejna porcja białka lub gainera.
po za tym ,smak 1000 razy lepszy.